РАБОТЕН СОСТАНОК НА ЗДРАВСТВЕНАТА МРЕЖА НА ЈИЕ ВО БЕЛГРАД

Државниот секретар, д-р Владимир Милошев присуствува на работен состанок, во организација на Здравствената мрежа на Југоисточна Европа, кој се одржува во Белград, Република Србија. 

 

Во текот на утрешниот ден ќе биде потпишан Меморандум за разбирање на земјите членки на оваа здравствена мрежа

Сподели на:

Related Posts