Day: април 11, 2013

Заменик-министерот Андовски се сретна со делегација од Комисијата за здравство на чешкиот Парламент

Заменик-министерот за здравство Јовица Андовски денеска се сретна со висока делегација од Комисијата за здравство на чешкиот Парламент предводена од проф. д-р Алеш Розточил, кој воедно е и професор по гинекологија и акушерство.