Day: март 15, 2014

Советување – бенефити од имунизацијата

Во организација на Министерството за здравство,  денеска се одржа советување на тема – бенефитите од вакцинација во РМ со учество на експерти од релевантни области во медицината кои имаат долгогодишно знаење и искуство во областа на имунизацијата, како кај нас, така и во светски рамки. Настанот го отвори министерот за здравство Никола Тодоров. -Целта е […]