Day: јуни 19, 2017

ОТВОРЕНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА ПРЕКУ МОБИЛНИ АПЛИКАЦИИ Viber и WhatsApp – #ЗдравоТаравари

Драги пријатели, Почнувајќи од денес, функционира телефонската линија 071/349999 на која граѓаните преку електронска порака на Whatsapp или Viber може да ми се обратат со каква било идеја, предлог, пофалба, или пак неправилности, обиди за корупција и нерегуларности со кои се соочиле во функционирањето на здравствениот систем. Целта на #ЗдравоТаравари е лично да ги слушнам мислењата и […]