Day: август 9, 2017

ВЧЕРАШНАТА ФУДБАЛСКА ВЕЧЕР БЕЗ ЛЕКАРСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ!

Според информациите од дежурните екипи, во текот на вчерашната вечер околу одржувањето на Супер купот на УЕФА, не е регистрирано зголемување на вообичаениот број интервенции. На Клиниката за токсикологија не е примен ниту еден пациент, во службата за Итна медицинска помош не се регистрирани колапси, а само еден странски државјанин со скршеница на рака е […]