Day: февруари 21, 2018

ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР, Д-Р МИЛОШЕВ НА РЕДОВЕН СОСТАНОК НА ЗДРАВСТВЕНАТА МРЕЖА НА ЈИE ВО ПОДГОРИЦА

Државниот секретар во Министерството за здравство, д-р Владимир Милошев учествува на редовен состанок на Здравствената мрежа на Југоисточна Европа за имплементација на Повелбата од Кишињев, кој се одржува во Подгорица, Црна Гора. Главна тема на состанокот се стратешките цели и приоритети за овој регион, кои произлегуваат од Повелбата од Кишињев, во насока на зајакнување на […]