Day: мај 31, 2018

Државниот секретар во Министерството за здравство, д-р Милошев, во посета на Општата болница и Здравствениот дом во Кичево

Државниот секретар во Министерството за здравство, д-р Владимир Милошев, денеска ги посети Општата болница и Здравствениот дом во Кичево, при што  одржа состанок со директорите и стручниот колегиум на двете установи. Целта на посетата е согледување на актуелните состојби и потреби на установите во насока на унапредување на условите за персоналот и пациентите. На самиот […]