Day: јуни 7, 2018

Државниот секретар, д-р Владимир Милошев во посета на Јавната здравствена установа Психијатриската болница – Негорци

Државниот секретар, д-р Владимир Милошев, беше во обиколка на Јавната здравствена установа Психијатриската болница – Негорци каде заедно со раководството на оваа болница ја разгледаа актуелната состојба во оваа установа, како и условите за третман на овие пациенти. Токму со цел, унапредување на третманот во оваа област, д-р Милошев информираше  дека во подготовка е Национална […]