Day: јули 4, 2018

ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ АСИМ МУСА ГО ПОСЕТИ ЗАВОДОТ ЗА НЕФРОЛОГИЈА ВО СТРУГА

 Во следните денови ќе биде распишан тендер за реконструкција на покривот на Заводот за нефрологија во Струга, најави при денешната посета заменик министерот за здравство, д-р Асим Муса. Проектот за реконструкција на покривот, како што истакна е подготвен додека тој бил директор на установата, но поради изборите бил пролонгиран. Посочи дека освен покривот дека ќе […]