Day: декември 8, 2018

Д-Р САШКО НИКОЛОВ Е МЛАД И КВАЛИТЕТЕН ИНТЕРВЕНТЕН КАРДИОХИРУРГ ОД ШТИПСКАТА КЛИНИЧКА БОЛНИЦА

Д-р Сашко Николов е млад и квалитетен интервентен кардиолог од Штипската Клиничка болница, кој пред 4 години се префрлил од приватна институција во оваа болница, со цел да допринесе повеќе за развојот на интервентната кардиологија и да понуди дополнителни услуги коишто биле недостапни за пациентите од овој регион. Благодарен за одличната соработка со Министерство за […]