Day: декември 13, 2018

ДРЖАВНИОТ СЕКРЕТАР И ДИРЕКТОРКАТА НА ПСИХИЈАТРИСКА БОЛНИЦА „НЕГОРЦИ“ ГО НАЈАВИЈА ПОЧЕТОКОТ НА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА АКУТНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ОВАА УСТАНОВА

Државниот секретар во Министерството за здравство, д-р Владимир Милошев заедно со директорката на Психијатриската болница „Негорци“, д-р Љуба Цилкова, го најавија почетокот на реконструкција на акутното одделение во оваа установа.  Станува збор за комплетна реконструкција на акутното машко и женско одделение, со која значително ќе се подигне стандардот за третман на психијатриските болни, а воедно […]