Day: декември 28, 2018

НАЈУСПЕШНИ ЛИКОВНИ ТВОРБИ НА ЈАВНИОТ ПОВИК НА ТЕМА „ЧИСТИ РАЦЕ-ДОБРО ЗДРАВЈЕ“

Драги ученици, родители и наставници,   Повеќе од петстотини ученици испратија цртежи на јавнот повик за ликовна творба на тема  „Чисти раце-Добро здравјe“. Министерство за здравство има чест да ги објави имањата на најуспешните творби, а наградите ќе бидат поделени на 29 декември 2018 година, во 12 часот, во просториите на Министерството (горна сала). Им […]