Day: февруари 15, 2019

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ ГИ ПОСЕТИ ПОВРЕДЕНИТЕ ПАЦИЕНТИ ВО СТРАШНАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА – ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ СО НАТЧОВЕЧКИ НАПОРИ ПРАВАТ СЀ ЗА ДА ИМ ГИ СПАСАТ ЖИВОТИТЕ НА ПОВРЕДЕНИТЕ

Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче, денеска ги посети повредените пациенти во страшната сообраќајна несреќа што се случи во близина на село Ласкарци, на автопатот Скопје-Тетово, а кои се сместени во Градската општа болница „8 Септември“. „Денеска во Градската општа болница „8 Септември“ од повредените од тешката сообраќајка се лекуваат 28 пациенти, а 6 […]