Day: февруари 17, 2019

ВО БОЛНИЦАТА „8-МИ СЕПТЕМВРИ“ ХОСПИТАЛИЗИРАНИ СЕ 18 ПАЦИЕНТИ, ВО КЛИНИЧКИОТ ЦЕНТАР 6 ПАЦИЕНТИ И ЕДЕН ПАЦИЕНТ ВО ТЕТОВСКАТА БОЛНИЦА

Во моментов, во Градската општа болница „8-ми Септември“ хоспитализирани се 18 пациенти. Тројца од нив се наоѓаат во критична состојба, додека пак останатите 15 пациенти се во стабилна здравствена состојба и закрепнуваат од повредите во тешката сообраќајна несреќа која се случи во близина на селото Ласкарци, на автопатот Скопје-Тетово. Еден пациент во текот на вчерашниот […]