Day: март 7, 2019

КАРИЛ ДОБИ ДВА МОНИТОРА ЗА СЛЕДЕЊЕ ВИТАЛНИ ПАРАМЕТРИ, ДОНАЦИЈА ОД SPORT LIFE

Клиниката за анестезија, реанимација и интензивно лекување-КАРИЛ, доби донација од Sport Life, која се состои од два монитора за следење витални параметри со два модула за мерење инванзивен притисок, кои се веќе пуштени во употреба. -Голема благодарност до компанијата за оваа донација, која е многу важна за работата на медицинскиот кадар, и донација со која […]