Day: јули 2, 2019

ДО 10 ЈУЛИ Е ПРОДОЛЖЕН РОКОТ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ЈАВНИОТ ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА РАБОТА ВО СЛУЖБИТЕ НА ПАТРОНАЖНА ДЕЈНОСТ ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

Информираме дека рокот за пријавување на јавниот повик за изразување интерес за работа во службите на патронажна дејност за медицински сестри е продолжен до 10 јули. Министерството за здравство ги поканува сите заинтересирани медицински сестри да се пријават со доставување писмо за интерес до Министерството за здравство. Согласно Законот за здравствената заштита, на јавниот повик […]