Day: јули 23, 2019

МИНИСТЕРОТ ФИЛИПЧЕ: ЗА ДИСПЕРЗИЈАТА НА ЦЕНТАРОТ ЗА ЗАВИСНИЦИ ВО КИСЕЛА ВОДА Е ПОСТИГНАТ КОНСЕНЗУС СО ГРАДОНАЧАЛНИЦИТЕ И ЗДРУЖЕНИЈАТА ОД ОВАА ОБЛАСТ

Министерот за здравство, доц. д-р Венко Филипче денеска одржа тематски брифинг за медиумите, во врска со дисперзијата на Центарот за зависници во Кисела Вода. Министерот Филипче информираше за сите чекори во спроведувањето на дисперзијата, како и за конкретните чекори кои се преземаат за подготовка за оваа постапка. -Целта на дисперзијата е да покажеме дека секој […]