Day: декември 25, 2019

ДИРЕКТОРОТ ВАСЕВ: НАБАВЕНИ НОВИ 30 БИОЛОШКИ ЛЕКОВИ И ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА ЗА ОНКОЛОШКИТЕ ПАЦИЕНТИ

Директорот на Универзитетската Клиника за радиотерапија и онкологија д-р Нино Васев, утрово гостуваше во утринската емисија телевизија Сител, каде разговараше за набавените нови 30 биолошки лекови и психолошката поддршка за онколошките пациенти.   „Оваа година ја завршуваме оптимистички, веќе пет месеци имаме нови биолошки терапии за 30 видови на лекови, што е еден наш голем […]