Day: јануари 11, 2020

ВО ФИКЦИЈАТА НА ОПОЗИЦИЈАТА Т.Н „СЛУЧАЈ РЕКЕТ 3“ – НЕМА СЛУЧАЈ!

Во фикцијата на опозицијата така наречена „случај Рекет 3” – нема случај! Партијата која носи предзнак на најголем криминал продолжува со старата практика – со создадени случаи да ги манипулира граѓаните „Во текот на вчерашниот ден Министерството за здравство по институционален пат ги отфрли сите обвинувања во врска со паушално објавените наводи поврзани со реализацијата […]