Day: март 25, 2020

СОСТОЈБАТА СО КОРОНАВИРУСОТ ДО 12 ЧАСОТ: РЕГИСТРИРАНИ 29 НОВИ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС ВО ЗЕМЈАТА-ВКУПНО 177 ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ ПАЦИЕНТИ

Министерството за здравство информира дека во изминатите 24 часа се регистрирани 29 нови случаи на коронавирус во земјата. По градови: Скопје (20), Куманово (3), Велес (3), Прилеп (2) и Дебар (1). Со ова, вкупната бројка на дијагностицирани пациенти со КОВИД-19 денеска до 12.00 часот изнесува 177 лица од кои 1 излекуван и 2 починати пациенти. […]