Day: април 6, 2020

НАЈЧЕСТИТЕ ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА ЗА КОРОНАВИРУСОТ И РИЗИЦИТЕ ВО БРЕМЕНОСТА

Колкава е веројатноста за инфекција со коронавирус во текот на бременоста? Што доколку здрава трудница има позитивен тест? Дали ако сум позитивна на КОВИД-19 треба да бидам одделена од своето бебе? Дали можам да дојам ако имам коронавирус? Ова се само дел од прашања што секоја трудница си ги поставува во периодот со справувањето со […]