Day: октомври 21, 2020

ВО ИЗМИНАТИ 24 ЧАСА 641 НОВ СЛУЧАЈ НА КОВИД 19 – ВКУПНO ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ 24.836, ОЗДРАВЕНИ 233 – ПОЧИНАТИ 12 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 2688 тестирања, а регистрирани се 641 нов случај на Ковид-19 во: Скопје-325, Куманово-26, Дебар-1,Штип-25, Прилеп-38, Тетово-25, Струга-5, Велес-10, Битола-14, Охрид-10, Кавадарци-25, Гостивар-11, Гевгелија-20, Струмица-24, Крива Паланка-9, Радовиш-5, Крушево-1, Кочани-10, Пробиштип-3, Демир Хисар-2, Пехчево-2, Берово-3, Валандово-3, Виница-3, Делчево-2, Кратово-3, Свети Николе-3, Кичево-18, Ресен-8, Неготино-7.  Институтот за јавно здравје регистрира 233 […]