Day: март 4, 2021

РЕГИСТРИРАНИ 721 НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД 19 – ВКУПНАТА БРОЈКА НА ДИЈАГНОСТИЦИРАНИ Е 105.269 – ОЗДРАВЕНИ СЕ 1.753 ПАЦИЕНТИ – ПОЧИНАТИ СЕ 9 ЛИЦА

Во последните 24 часа се направени 3.323 тестирања, а регистрирани се 721 нови случаи на ковид-19 во:-Скопје 357 -Прилеп 72 -Кавадарци и Гевгелија по 42 -Неготино 30 -Охрид 26 -Велес 20 -Гостивар 18 -Куманово 17 -Битола 16 -Кочани 12 -Крушево 10 -Струга 8 -Штип и Богданци по 7 -Крива Паланка 5-Кичево, Ресен и Валандово по […]