Day: август 10, 2021

ОТВОРЕНИ ЧЕТИРИ НОВИ ПУНКТА ЗА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА ВО СКОПЈЕ

Поради зголемениот интерес за вакцинација, отворени се дополнителни четири пункта за имунизација против Ковид-19. Пунктовите во Скопје се во поликлиниките Бит Пазар, Драчево, Ченто и Ѓорче Петров. Во две смени работат пунктовите во Чаир, Јане Сандански, Букурешт и Бит Пазар. Во прва смена работат поликлиниките во Шуто Оризари, Драчево и Ченто. Вакцини има доволно, во […]