Day: септември 2, 2021

ФИЛИПЧЕ: ВАКЦИНИРАНИТЕ ГРАЃАНИ НЕ ТРЕБА ОДАТ ВО КАРАНТИН

Светот оди во насока целосно да се нормализира животот и движењето на луѓето коишто се вакцинирани, очигледно сите свесни дека тоа е единствената можност да го вратиме нормалниот живот, изјави министерот Филипче. Само вакцинирани луѓе во европските земји може да влегуваат на настани или во угостителски објекти. Секаде како критериум се бара вакцинацијата, а при […]