Day: мај 18, 2022

ВО ДЕНЕШНИОТ МЕЃУНАРОДЕН КОНГРЕС ЗА ПРИРОДНИ, ЗДРАВСТВЕНИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИЈА УЧЕСТВУВАШЕ МИНИСТЕРОТ САЛИ

Денешниот Меѓународен конгрес за природни, здравствени науки и технологија во соработка со Универзитетот за спорт во Тирана Universiteti i Prishtinës Universiteti Politeknik i Tiranes Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” Trakya Üniversitesi Epoka University Kolegji AAB кој се одржува тука на ДУТ во Тетово е одлична можност за меѓусебна поддршка, поттикнување на соработката и размена на […]