Day: ноември 7, 2022

МИНИСТЕРОТ САЛИ СО ПОЗДРАВНО ОБРАЌАЊЕ НА V СИМПОЗИУМ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА МАКЕДОНСКОТО ИМПЛАНТОЛОШКО ЗДРУЖЕНИЕ

Министерот д-р Беким Сали ги поздрави присутните на V симпозиум од хуманитарен карактер, во организација на Македонското имплантолошко здружение.   -Како што знаете, и јас доаѓам токму од фелата на стоматолозите, така што ми се познати предизвиците со кои се соочуваат моите колеги и заеднички се стремиме кон целокупно унапредување на стоматолошката дејност. Воедно, наш […]