АКЦИЈА ЗА КОМПЛЕТНО ЧИСТЕЊЕ НА КЛИНИЧКИОТ ЦЕНТАР

Оваа недела е пример на добpa волја која е потребна и која ќе продолжи, секогаш за доброто на нашето здравство.

Сподели на:

Related Posts

Остави коментар