BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ВЧЕРА АПЛИЦИРАНИ 12.099 ВАКЦИНИ

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и тере

АПЛИЦИРАНИ 1.435.392 ДОЗИ ВАКЦИНИ, РЕВАКЦИНИРАНИ 667.739 ГРАЃАНИ

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и тере

15 СЕПТЕМВРИ – СВЕТСКИ ДЕН ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА СВЕСТА ЗА ЛИМФОМ

Светскиот ден за кревање на свеста за лимфом, традиционално, се одбележува на 15 се

ВЧЕРА АПЛИЦИРАНИ 13.493 ВАКЦИНИ

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и тере