BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.
Законски измени  во делот на систематските прегледи на вработените

Законски измени во делот на систематските прегледи на вработените

Скопје, 9 февруари 2013  – Подобрување на квалитетот на здравствени услуги од ст
by:
Пет клучеви за пoбезбедна храна – Прирачник

Пет клучеви за пoбезбедна храна – Прирачник

Небезбедната храна претставувала здравствен проблем за луѓето уште од времињата
by:
Congratulations

Congratulations

The Global Health Program of Distinction Award was just presented to the Andrija Štampar School of Public Health’s “Health- Plan for It” prog
by:
Сектор за секундарна и терциерна здравствена заштита

Сектор за секундарна и терциерна здравствена заштита

Секторот за секундарна и терциерна здравствена заштита го следи системот, органи
by:
Сектор за нормативно – правни  и управни работи

Сектор за нормативно – правни и управни работи

Секторот за нормативно – правни  и управни работи подготвува нацрти на закони
by:
Клиниката за уво, нос и грло со реновиран педијатриски оддел и нов ултразвучен скалпел

Клиниката за уво, нос и грло со реновиран педијатриски оддел и нов ултразвучен скалпел

Скопје, 20 декември 2012  – На Клиниката за уво, нос и грло денеска е промовиран ком
by:
За проектот

За проектот

Во рамките на имплементацијата на Декадата на Ромите 2005-2015 и Стратегијата за Роми
by:
Сектор за финансиски прашања

Сектор за финансиски прашања

Секторот за финансиски прашања има за цел да ги следи и применува законите и подз
by: