BLOG GRID

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

МИНИСТЕРОТ САЛИ СО ПОДАРОЦИ ЗА НАЈМАЛИТЕ ПАЦИЕНТИ – ОДБЕЛЕЖАН МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ДЕЦАТА

Денес се дружевме со децата од новоотворениот онколошки оддел на Клиниката за дет

МИНИСТЕРОТ САЛИ НА ПЕТГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ЛЕКАРИ СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ

Одлична дружба со младите лекари специјализанти со кои имаме воспоставено успешн

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЛИЦАТА СО МУЛТИПЛА СКЛЕРОЗА

По повод 30 мај – Светскиот ден на лицата со мултипла склероза Националното здруже

ЈАВНА РАСПРАВА СО ПЛОДНА ДИСКУСИЈА ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ЖЕНСКОТО ЗДРАВЈЕ

Министерот за здравство, Беким Сали, во Собранието на РСМ присуствуваше на јавна р

МИНИСТЕРОТ БЕКИМ САЛИ СЕ ОБРАТИ НА 75-ТА АСАМБЛЕЈА НА СЗО ВО ЖЕНЕВА

Министерот за здравство, д-р Беким Сали учествува на 75-та Асамблеја на Светската з

ВЕЖБИ ВО БРЕМЕНОСТ НА КЛИНИКА ЗА ФИЗИКАЛНА МЕДИЦИНА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Од Универзитетската клиника за физикална медицина и рехабилитација информираат