BLOG MASONRY

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

МЗ ЌЕ НАБАВИ МОЛНУПИРАВИР ЕДИНСТВЕНИОТ ЛЕК ЗА КОВИД 19

Министерството за здравство ја информира јавноста дека ќе го набави лекот Молнуп

ПРВА ДОЗА ВАКЦИНА ПРИМИЛЕ 49,4 ОТСТО ОД НАСЕЛЕНИЕТО НАД 18 ГОДИНИ

Вакцинацијата се одвива со добро темпо на територијата на целата држава. Заклучно

ПОЧНА СКРИНИНГОТ НА УЧЕНИЦИТЕ, ПРВИ СЕ ТЕСТИРААТ СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ВО СКОПЈЕ

Почна скринингот во девет средни училишта во Скопје, при што ќе се тестираат 258 сре

ОД 8 ДО 14 ОКТОМВРИ ОД КОВИД-19 ПОЧИНАЛЕ 105 ЛИЦА, ОД КОИ 79 НЕ БИЛЕ ВАКЦИНИРАНИ

Во период од 08.10 до 14.10.2021, починале 105 пациенти со Ковид-19, од нив над 75 % биле невакц

75% ОД НОВИТЕ СЛУЧАИ И 79% ОД ХОСПИТАЛИЗИРАНИТЕ СО КОВИД-19 СЕ НЕВАКЦИНИРАНИ

Министерството за здравство ја објавува анализата на вакцинирани, од позитивни с

МНОГУ АНАЛИЗИ ЈА ПОТВРДУВААТ ЕФИКАСНОСТА НА ВАКЦИНИТЕ ПРОТИВ КОВИД-19

Ефикасноста на вакцините против Ковид 19, ја потврдуваат многу анализи. Вакцините