BLOG MASONRY

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

РАБОТНА СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ БЕКИМ САЛИ СО УНИЦЕФ

Министерот за здравство, д-р Беким Сали имаше работна средба со претставници на УН

ЗГОЛЕМЕН БРОЈ РЕИНФЕКЦИИ СО КОВИД 19, РАСТЕ ПРОЦЕНТОТ НА ЗАРАЗЕНИ СО ОМИКРОН

Министерството за здравство ја информира јавноста дека согласно анализите на Инс

ЦЕЛОСНО РЕНОВИРАН И ОПРЕМЕН ОДДЕЛОТ ЗА НЕФРОЛОГИЈА НА ДЕТСКА КЛИНИКА

Одделот за нефрологија на Универзитетската клиника за детски болести е целосно р

ВО 2022 ГОДИНА 5% ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ПЛАТИТЕ НА СИТЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЗДРАВСТВО

Министерот за здравство д-р Венко Филипче одржа работен состанок со синдикалните