BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ВАКЦИНАЦИЈАТА УРИВА РЕКОРДИ – ВЧЕРА АПЛИЦИРАНИ РЕЧИСИ 20 ИЛЈАДИ ДОЗИ ВАКЦИНИ

Вакцинацијата се одвива непречено на сите пунктови низ државата, а во тек е и тере

ТЕРЕНСКАТА ВАКЦИНАЦИЈА ВО САБОТА ПРОДОЛЖУВА ВО ЧЕТИРИ ОПШТИНИ

Теренската вакцинација продолжува и утре, сабота (24 јули) и ќе се спроведува во 10 н

ТЕРЕНСКА ВАКЦИНАЦИЈА ЗА УТРЕ (ВТОРНИК) 20.07.2021

Теренската вакцинација за вторник 20.07.2021 ќе се одвива во следните населени мест