BLOG MINIMAL

Enormous is a creative multi-concept WordPress theme perfectly designed to make
awesome website for any business.

ЕДНАКВИ МОЖНОСТИ И ИНКЛУЗИЈА НА ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ПРИОРИТЕТ НА МЗ И ВЛАДАТА

Во Владата на РСМ беше одбележан 3 Декември- Меѓународент ден на лицата со попрече

ПАЦИЕНТОТ СО ТРАНСПЛАНТИРАН ЦРН ДРОБ ВО СТАБИЛНА ПОСТОПЕРАТИВНА СОСТОЈБА

Министерот за здравство д-р Беким Сали го посети првиот пациент со трансплантиран

МИНИСТЕРОТ САЛИ ГО ОТВОРИ 13. СТОМАТОЛОШКИ КОНГРЕС К-4

„Интердисциплинарна стоматологија–нови иновативни идеи“ е тема на 13-тиот конгр

ИНСТИТУТОТ ЗА РАДИОЛОГИЈА ОДБЕЛЕЖА 75-ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ

Институтот за радиологија го одбележа 75-годишниот јубилеј од успешното функциони

Здрави вработени – продуктивна работа!

Придобивки за работодавците од активно работно место Како до активни настани и со
by: