Мој термин

Мој термин – матични лекари

Улогата на избраниот (матичен) лекар во системот Мој Термин е да ги упатува своите пациенти со користење на Е – упат до специјалист. Со тоа всушност,  прегледите кај специјалистите ги закажуваат електронски, во точно определен термин, кај точно определен лекар. Сето ова, избраниот лекар го работи од софтверската апликација која ја користи за работа во […]

Објавено на мај 20, 2013 Повеќе →
Мој Термин – Општи информации

Мој Термин – Општи информации

Мој Термин  Интегриран национален систем за електронско закажување и евидентирање на медицински интервенции

Објавено на мај 2, 2013 Повеќе →