Јавен повик за изразување интерес за стручно доусовршување

Национална Агенција за европски образовни програми и мобилност    МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО објавува ЈАВЕН ПОВИК за изразување интерес за стручно доусовршување од областа на мамографската дијагностика на специјалисти по рендген дијагностика и радиолошки технолози кои се во редовен работен  однос во јавните здравствени установи Ги покануваме сите заинтересирани специјалисти по рендген дијагностика и радиолошки технолози, [...]