ДЕНЕСКА ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ Д-Р ГОЦЕ ЧАКАРОВСКИ СЕ ОБРАТИ НА ОДБЕЛЕЖУВАЊЕТО НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА СВЕСНОСТА ЗА РАСТОТ КАЈ ДЕЦАТА

-Изминатиов период Министерството за здравство организираше средби со речиси сите здруженија на пациенти, меѓу кои и Здружението РАСТ и како тогаш и сега ќе потенцирам – Министерството останува отворено за соработка и за континуирано изнаоѓање на стратешки решенија за унапредување на здравствената заштита на оваа категорија на граѓани-изјави д-р Чакаровски.

Сподели на:

Related Posts

јануари 22, 2021

Остави коментар