ДВЕТЕ ЛИЦА КОИ ИЗБЕГАЛЕ ОД ШТИПСКАТА БОЛНИЦА СЕ ПРОНАЈДЕНИ И СЕ СТАВЕНИ ВО ИЗОЛАЦИЈА

Двете лица кои избегале од штипската болница се пронајдени и се ставени во изолација.

Сподели на:

Related Posts