ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПАЦИЕНТИТЕ ВО САМОИЗОЛАЦИЈА

Почитувани,

Согласно Заклучоците на Комисијата за заразни болести содржани во записникот бр. 09-982/34 од 31.03.2020 година, Министерството за здравство ги известува сите лица кои поминале период од 14 дена во самоизолација (домашна изолација) и немаат симптоми дека не е потребно лабораториски да се тестираат.

Со почит,
Министерство за здравство

Сподели на:

Related Posts