НАМАЛЕНА ЦЕНА НА МЕНИНГОКОКНАТА ВАКЦИНА ЗА ЛИЦАТА КОИ ОДАТ НА АЏИЛАК-НА ИЛЈАДА ДЕНАРИ

Информираме дека на иницијатива на министерот за здравство, д-р Арбен Таравари, и во договор со Институтот за јавно здравје и центрите за јавно здравје донесена е одлука за намалување на цената на менингококната вакцина за лицата кои одат на аџилак, од 2400 на 1000 денари.
Ова е само почеток на имплементација на идеите предложени од граѓани

Сподели на:

Related Posts

јануари 22, 2021

Остави коментар