Нова мега мерка на МЗ-доделени лиценци за подвижни аптеки во 10 региони

foto-todorov-foto-za-ruralni-aptekiДоделување десет нови лиценци за подвижни аптеки во десет региони во Република Македонија е нова мега мерка на Министерството за здравство, која денеска на прес-конференција ја објави вицепремиерот и министер за здравство Никола Тодоров.

Share This Article :

Related Posts