Одделение за односи со јавноста

Контакт телефон: (02) 3 112 500 локал 142

 

Comments (4)

 1. стојковски says:

  Почитувани, постои страница која ја имитира вашата страна и нуди производи за купување ве молиме преземете соодвенит мерки, порати тоа што целата страница е преставена како министерство за здравство.

  http://24med.life/go/click.php?key=7ixa8lhs4ika4wwprnpb

 2. петров says:

  Би сакал да прашам до кога треба да е готово болницата што се гради во штип?
  ВИ БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД.

 3. allimi says:

  Смее ли некој да го користи логото на министерството за да рекламира квази-лекарства? ве молам да превземете мерки! http://pro-med.life/go/click.php?key=a0bn6v47k7vznc0n0sz4

 4. Мојсовска says:

  Почитувани,
  на интернет ја најдов следната страница на која се злоупотребува институцијата министерство за здравство.
  Линкот е следниот: http://health365.services/go/click.php?key=m8jqrblwr8y07sxam2h7

  Се надевам дека ќе проверите и соодветно ќе реагирате.

Остави коментар