НЕГАТИВНИ СЕ РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПАЦИЕНТКАТА КОЈА ВЕЧЕРВА БЕШЕ ТЕСТИРАНА НА КОРОНА ВИРУС НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА ВО СКОПЈЕ