Политика на приватност

Почитуван посетител,

Ни претставува чест и задоволство што покажавте интерес и ја посетивте нашата веб страна.
Во согласност со Законот за заштита на лични податоци, Министерството за здравство Ве уверува дека податоците оставени на нашата веб страна нема да бидат злоупотребени. Податоците никогаш нема да бидат објавени во било каков медиум или поделени со друго трето правно односно физичко лице.

Со почит,
Министерство за здравство