Објавено на октомври 19, 2014

Правилник за електронски медицински дневник

Почитувани,

Во прилог е правилникот за воведување на електронски медицински дневник на сите нивоа на здравствена заштита.

По истиот треба да постапат сите софтверски компании кои се интегрирани со МојТермин.

Линк кон правилникот за Медицински дневник

Со почит,

Министерство за здравство

Објавено во: Мој термин