ПРАЗНУВАЈ ОДГОВОРНО

Да се посветиме на семејството за време на празниците, а прославите со повеќе пријатели да ги оставиме за следната година.

Да не дозволиме убавите моменти да станат лоши спомени. Пропуштените прослави лесно ќе ги надоместиме, но сега да мислиме на здравјето и да им помогнеме на здравствените работници.

Сподели на:

Related Posts

јануари 22, 2021

јануари 21, 2021

јануари 21, 2021