Резултати од истражување на задоволството на пациентите од функционирањето на системот МојТермин

Почитувани,

 

Во прилог може да ги прегледате резултатите од истражувањето на задоволството на пациентите од функционирањето на системот МојТермин

Download (PDF, 88KB)

Download (PDF, 80KB)

Download (PDF, 88KB)

Download (PDF, 92KB)

Share This Article :

Related Posts

Остави коментар