Day: 19 Mars, 2020

FILIPÇE : 6 RASTE TË REJA ME KORONAVIRUS- GJITHSEJ 48, JASHTËZAKONISHT ËSHTË I RËNDËSISHËM ROLI I QYTETARËVE NË VETËDIJËN E TYRE, TË GJITHË DUHET DHE PATJETËR TË KONTRIBUOJNË PËR TA TEJKALUAR KËTË KRIZË

Ministri i Shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe në konferencën e sotme për shtyp informoi se sot në orën 16:00 në vendin tonë janë diagnostifikuar 6 raste të reja të koronavirusit me çka numri i përgjithshëm arrin 48. “Në Shtip për herë të parë u diagnostifkua me virus një vajzë 4 vjeçare e cila ishte infektuar […]