Day: 20 Mars, 2020

LINJË E RE TELEFONIKE PA PAGESË 0800 002 03

I informojmë qytetarët se nga data 21.03.2020 , në lidhje me gjendjen e re të krijuar me Covid-19 kemi vëne në dispozicion linjë telefonike për të gjitha pyetjet, konsultimet, përkrahjen dhe ndihmën në lidhje me Virusin. Linja tekefonike pa pagesë 0800 00203 do të jetë në dispozicijon 24/7 . Shëndeti publik është përgjegjësi e përbashkët! […]

FILIPÇE: GJITHSEJ 70 PERSONA TË INFEKTUAR ME KORONA NË VENDIN TONË, NGA DITA E HËNË NË SHKUP DO TË BËHET TESTIM EDHE NË POLIKLINIKAT ÇAIR DHE JANE SANDANSKI

Ministri i shëndetësisë, d-r Venko Filipçe, në konferencën e rregullt për shtyp informoi për gjendjen aktuale me koronavirusin Në vend dhe në botë, si dhe për masat të cilat po ndërmerren për përforcimin e kapaciteteve për përballje me virusin, e që kanë për qëllim përmirësimin e qasjes në mbrojtje shëndetësore për qytetarët. Në rrafsh global, […]